Alpha Groen

Professioneel team

Alpha groen

Alpha Groen bestaat uit een hecht team van 5 vakbekwame hoveniers uit Alphen aan den Rijn. Wij hebben passie voor het hoveniersvak en geloven dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om te genieten van de tuin. Of het nu een grote of kleine tuin is, of het budget klein of groot is, een romantische of strakke tuin, bij elke klant past een ontwerp en tuin. Wij zetten onze ervaring en kennis graag in om u te adviseren. U heeft vaak al één of meerdere ideeën. Wij helpen u graag om deze ideeën te verwezenlijken en uw verwachtingen te overtreffen. Bij AlphaGroen zorgen wij ervoor dat u opnieuw kunt genieten van uw tuin.

Totaal pakket
Wij bieden u een totaal pakket aan groene diensten en volledig afgestemd op uw wensen. Met Alpha Groen weet u waar u aan toe bent, van de vrijblijvende offerte tot de uiteindelijke aanleg en wellicht ook het onderhoud van uw tuin. U heeft te maken met hoveniers en niet met verkopers. Dat merkt u gelijk bij onze hopelijk snelle persoonlijke kennismaking.
Bekijk ook zeker de diverse tuinprojecten van de laatste tijd via impressies. Mochten wij u niet spreken binnenkort, dan hopen wij u in elk geval te inspireren.

Investeren in de toekomst
Bij Alpha Groen vinden wij het belangrijk dat u ook in de nabije toekomst gebruik kunt maken van vakbekwame hoveniers. Zoals u investeert in uw tuin, investeren wij in de jeugd. Dit doen wij door het zijn van Erkend Leerbedrijf via Aequor. Wij laten leerlingen praktijkervaring opdoen via een werkend-leren traject. Zo begeleiden we jongeren naar het vak van hovenier.

European Tree Worker (ETW)
Via ons netwerk hebben wij de beschikking over een European Tree Worker (ETW). Dit betekent dat er met de meest grote zorg en in het bezit van grote kennis wordt gezorgd voor kwalitatieve zaagwerkzaamheden.

Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG)
Alpha Groen is lid van VHG. Wat betekent dit voor u als klant van Alpha Groen? Dit betekent dat wij voldoen aan de CAO en gestelde arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kunt u bij een eventueel geschil, wat wij uiteraard proberen te voorkomen, gebruik maken van een onafhankelijke geschillencommissie. Kortom; een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit van dienstverlening.

Alpha Groen op Facebook
Blijf op de hoogte van onze activiteiten en like onze Facebook pagina.